Visualizzazione dei risultati da 1 a 3 su 3
  1. #1
    Utente bannato
    Registrato dal
    Feb 2005
    Messaggi
    171

    dove posizionare lo script?

    ho creato con un programmino freeware un menu dinamico. non so però dove devo posizionare lo scipt per visualizzare il menu e soprattutto non so come chiamarlo.

    lo script è molto lungo quindi ve lo posto in due messaggi :

    // JavaScript Document

    function Go(){return}

    /************************************************** *********************
    YOU CAN MANUALLY CHANGE THE MENU HERE, BUT BE VERY CAREFUL !
    ************************************************** *********************/

    Menu1=new Array("Squadre","http://","",9,20,80);
    Menu1_1=new Array("Bona","http://","",0,20,0);
    Menu1_2=new Array("Clito","http://","",0,20,0);
    Menu1_3=new Array("Dama","http://","",0,20,0);
    Menu1_4=new Array("Denis","http://","",0,20,0);
    Menu1_5=new Array("Emi","http://","",0,20,0);
    Menu1_6=new Array("Erico","http://","",0,20,0);
    Menu1_7=new Array("Paolo","http://","",0,20,0);
    Menu1_8=new Array("Pozzo","http://","",0,20,0);
    Menu1_9=new Array("Sandro","http://","",0,20,0);

    Menu2=new Array("Partite","http://","",8,0,80);
    Menu2_1=new Array("1-5","http://","",5,20,80);
    Menu2_1_1=new Array("1","http://","",0,20,80);
    Menu2_1_2=new Array("2","http://","",0,20,0);
    Menu2_1_3=new Array("3","http://","",0,20,0);
    Menu2_1_4=new Array("4","http://","",0,20,0);
    Menu2_1_5=new Array("5","http://","",0,20,0);
    Menu2_2=new Array("6-10","http://","",5,20,0);
    Menu2_2_1=new Array("6","http://","",0,20,80);
    Menu2_2_2=new Array("7","http://","",0,20,80);
    Menu2_2_3=new Array("8","http://","",0,20,80);
    Menu2_2_4=new Array("9","http://","",0,20,80);
    Menu2_2_5=new Array("10","http://","",0,20,80);
    Menu2_3=new Array("11-15","http://","",5,20,0);
    Menu2_3_1=new Array("11","http://","",0,20,80);
    Menu2_3_2=new Array("12","http://","",0,20,80);
    Menu2_3_3=new Array("13","http://","",0,20,80);
    Menu2_3_4=new Array("14","http://","",0,20,80);
    Menu2_3_5=new Array("15","http://","",0,20,80);
    Menu2_4=new Array("16-20","http://","",5,20,0);
    Menu2_4_1=new Array("16","http://","",0,20,80);
    Menu2_4_2=new Array("17","http://","",0,20,80);
    Menu2_4_3=new Array("18","http://","",0,20,80);
    Menu2_4_4=new Array("19","http://","",0,20,80);
    Menu2_4_5=new Array("20","http://","",0,20,0);
    Menu2_5=new Array("21-25","http://","",5,20,0);
    Menu2_5_1=new Array("21","http://","",0,20,80);
    Menu2_5_2=new Array("22","http://","",0,20,0);
    Menu2_5_3=new Array("23","http://","",0,20,80);
    Menu2_5_4=new Array("24","http://","",0,20,80);
    Menu2_5_5=new Array("25","http://","",0,20,80);
    Menu2_6=new Array("26-30","http://","",5,20,0);
    Menu2_6_1=new Array("26","http://","",0,20,80);
    Menu2_6_2=new Array("27","http://","",0,20,0);
    Menu2_6_3=new Array("28","http://","",0,20,80);
    Menu2_6_4=new Array("29","http://","",0,20,80);
    Menu2_6_5=new Array("30","http://","",0,20,80);
    Menu2_7=new Array("31-35","http://","",5,20,80);
    Menu2_7_1=new Array("31","http://","",0,20,80);
    Menu2_7_2=new Array("32","http://","",0,20,0);
    Menu2_7_3=new Array("33","http://","",0,20,80);
    Menu2_7_4=new Array("34","http://","",0,20,80);
    Menu2_7_5=new Array("35","http://","",0,20,80);
    Menu2_8=new Array("36-38","http://","",3,20,80);
    Menu2_8_1=new Array("36","http://","",0,20,80);
    Menu2_8_2=new Array("37","http://","",0,20,0);
    Menu2_8_3=new Array("38","http://","",0,20,80);

    Menu3=new Array("Calendario","http://","",0,20,80);

    Menu4=new Array("Scambi","http://","",0,20,80);

    Menu5=new Array("Forum","http://","",0,20,80);

    Menu6=new Array("Avvisi","http://","",0,20,80);

    Menu7=new Array("Regolamento","http://","",0,20,80);


    var NoOffFirstLineMenus=7; // Number of first level items
    var LowBgColor='008000'; // Background color when mouse is not over
    var LowSubBgColor='008000'; // Background color when mouse is not over on subs
    var HighBgColor='99CC00'; // Background color when mouse is over
    var HighSubBgColor='99CC00'; // Background color when mouse is over on subs
    var FontLowColor='FFFFFF'; // Font color when mouse is not over
    var FontSubLowColor='FFFFFF'; // Font color subs when mouse is not over
    var FontHighColor='FFFFFF'; // Font color when mouse is over
    var FontSubHighColor='FFFFFF'; // Font color subs when mouse is over
    var BorderColor='000000'; // Border color
    var BorderSubColor='000000'; // Border color for subs
    var BorderWidth=1; // Border width
    var BorderBtwnElmnts=1; // Border between elements 1 or 0
    var FontFamily="Tahoma, Verdana, Arial" // Font family menu items
    var FontSize=10; // Font size menu items
    var FontBold=0; // Bold menu items 1 or 0
    var FontItalic=0; // Italic menu items 1 or 0
    var MenuTextCentered='left'; // Item text position 'left', 'center' or 'right'
    var MenuCentered='left'; // Menu horizontal position 'left', 'center' or 'right'
    var MenuVerticalCentered='top'; // Menu vertical position 'top', 'middle','bottom' or static
    var ChildOverlap=.2; // horizontal overlap child/ parent
    var ChildVerticalOverlap=.2; // vertical overlap child/ parent
    var StartTop=1; // Menu offset x coordinate
    var StartLeft=1; // Menu offset y coordinate
    var VerCorrect=0; // Multiple frames y correction
    var HorCorrect=0; // Multiple frames x correction
    var LeftPaddng=3; // Left padding
    var TopPaddng=2; // Top padding
    var FirstLineHorizontal=1; // SET TO 1 FOR HORIZONTAL MENU, 0 FOR VERTICAL
    var MenuFramesVertical=1; // Frames in cols or rows 1 or 0
    var DissapearDelay=1000; // delay before menu folds in
    var TakeOverBgColor=1; // Menu frame takes over background color subitem frame
    var FirstLineFrame='navig'; // Frame where first level appears
    var SecLineFrame='space'; // Frame where sub levels appear
    var DocTargetFrame='space'; // Frame where target documents appear
    var TargetLoc=''; // span id for relative positioning
    var HideTop=0; // Hide first level when loading new document 1 or 0
    var MenuWrap=1; // enables/ disables menu wrap 1 or 0
    var RightToLeft=0; // enables/ disables right to left unfold 1 or 0
    var UnfoldsOnClick=0; // Level 1 unfolds onclick/ onmouseover
    var WebMasterCheck=0; // menu tree checking on or off 1 or 0
    var ShowArrow=1; // Uses arrow gifs when 1
    var KeepHilite=1; // Keep selected path highligthed
    var Arrws=['tri.gif',5,10,'tridown.gif',10,5,'trileft.gif',5, 10]; // Arrow source, width and height


    /************************************************** *********************
    DO NOT EDIT ANYTHING BELOW THIS LINE - IT WILL BREAK THE SCRIPT !
    ************************************************** *********************/

    var AgntUsr=navigator.userAgent.toLowerCase();
    var DomYes=document.getElementById?1:0;
    var NavYes=AgntUsr.indexOf('mozilla')!=-1&&AgntUsr.indexOf('compatible')==-1?1:0;
    var ExpYes=AgntUsr.indexOf('msie')!=-1?1:0;
    var Opr=AgntUsr.indexOf('opera')!=-1?1:0;
    var Opr6orless=window.opera && navigator.userAgent.search(/opera.[1-6]/i)!=-1 //DynamicDrive.com added code
    var DomNav=DomYes&&NavYes?1:0;
    var DomExp=DomYes&&ExpYes?1:0;
    var Nav4=NavYes&&!DomYes&&document.layers?1:0;
    var Exp4=ExpYes&&!DomYes&&document.all?1:0;
    var PosStrt=(NavYes||ExpYes)&&!Opr6orless?1:0;
    var FrstLoc,ScLoc,DcLoc;
    var ScWinWdth,ScWinHght,FrstWinWdth,FrstWinHght;
    var ScLdAgainWin;
    var FirstColPos,SecColPos,DocColPos;
    var RcrsLvl=0;
    var FrstCreat=1,Loadd=0,Creatd=0,IniFlg,AcrssFrms=1;
    var FrstCntnr=null,CurrntOvr=null,CloseTmr=null;
    var CntrTxt,TxtClose,ImgStr;
    var Ztop=100;
    var ShwFlg=0;
    var M_StrtTp=StartTop,M_StrtLft=StartLeft;
    var StaticPos=0;
    var LftXtra=DomNav&&!Opr?LeftPaddng:0; //Changed for Opera
    var TpXtra=DomNav?TopPaddng:0;
    var M_Hide=Nav4?'hide':'hidden';
    var M_Show=Nav4?'show':'visible';
    var Par=parent.frames[0]&&FirstLineFrame!=SecLineFrame?parent:window;
    var Doc=Par.document;
    var Bod=Doc.body;
    var Trigger=NavYes&&!Opr?Par:Bod; //Changed for Opera

    MenuTextCentered=MenuTextCentered==1||MenuTextCent ered=='center'?'center':MenuTextCentered==0||MenuT extCentered!='right'?'left':'right';
    WbMstrAlrts=["Item not defined: ","Item needs height: ","Item needs width: "];

    if(Trigger.onload)Dummy=Trigger.onload;
    if(DomNav||Opr)Trigger.addEventListener('load',Go, false); //Changed for Opera
    else Trigger.onload=Go;

    function Dummy(){return}

    function CnclSlct(){return false}

    function RePos(){
    FrstWinWdth=ExpYes?FrstLoc.document.body.clientWid th:FrstLoc.innerWidth;
    FrstWinHght=ExpYes?FrstLoc.document.body.clientHei ght:FrstLoc.innerHeight;
    ScWinWdth=ExpYes?ScLoc.document.body.clientWidth:S cLoc.innerWidth;
    ScWinHght=ExpYes?ScLoc.document.body.clientHeight: ScLoc.innerHeight;
    if(MenuCentered=='justify'&&FirstLineHorizontal){
    FrstCntnr.style.width=FrstWinWdth;
    ClcJus();
    var P=FrstCntnr.FrstMbr,W=Menu1[5],i;
    for(i=0;i<NoOffFirstLineMenus;i++){P.style.width=W ;P=P.PrvMbr}}
    StaticPos=-1;
    if(TargetLoc)ClcTrgt();
    if(MenuCentered)ClcLft();
    if(MenuVerticalCentered)ClcTp();
    PosMenu(FrstCntnr,StartTop,StartLeft)}

    function UnLoaded(){
    if(CloseTmr)clearTimeout(CloseTmr);
    Loadd=0; Creatd=0;
    if(HideTop){
    var FCStyle=Nav4?FrstCntnr:FrstCntnr.style;
    FCStyle.visibility=M_Hide}}
    function ReDoWhole(){
    if(ScWinWdth!=ScLoc.innerWidth||ScWinHght!=ScLoc.i nnerHeight||FrstWinWdth!=FrstLoc.innerWidth||FrstW inHght!=FrstLoc.innerHeight)Doc.location.reload()}

    function Check(WMnu,NoOf){
    var i,array,ArrayLoc;
    ArrayLoc=parent.frames[0]?parent.frames[FirstLineFrame]:self;
    for(i=0;i<NoOf;i++){
    array=WMnu+eval(i+1);
    if(!ArrayLoc[array]){WbMstrAlrt(0,array); return false}
    if(i==0){ if(!ArrayLoc[array][4]){WbMstrAlrt(1,array); return false}
    if(!ArrayLoc[array][5]){WbMstrAlrt(2,array); return false}}
    if(ArrayLoc[array][3])if(!Check(array+'_',ArrayLoc[array][3])) return false}
    return true}

    function WbMstrAlrt(No,Xtra){
    return confirm(WbMstrAlrts[No]+Xtra+' ')}

    function Go(){
    Dummy();
    if(Loadd||!PosStrt)return;
    BeforeStart();
    Creatd=0; Loadd=1;
    status='Building menu';
    if(FrstCreat){
    if(FirstLineFrame =="" || !parent.frames[FirstLineFrame]){
    FirstLineFrame=SecLineFrame;
    if(FirstLineFrame =="" || !parent.frames[FirstLineFrame]){
    FirstLineFrame=SecLineFrame=DocTargetFrame;
    if(FirstLineFrame =="" || !parent.frames[FirstLineFrame])FirstLineFrame=SecLineFrame=DocTargetFrame=''}}
    if(SecLineFrame =="" || !parent.frames[SecLineFrame]){
    SecLineFrame=DocTargetFrame;
    if(SecLineFrame =="" || !parent.frames[SecLineFrame])SecLineFrame=DocTargetFrame=FirstLineFrame}
    if(DocTargetFrame =="" || !parent.frames[DocTargetFrame])DocTargetFrame=SecLineFrame;
    if(WebMasterCheck){ if(!Check('Menu',NoOffFirstLineMenus)){status='bui ld aborted';return}}
    FrstLoc=FirstLineFrame!=""?parent.frames[FirstLineFrame]:window;
    ScLoc=SecLineFrame!=""?parent.frames[SecLineFrame]:window;
    DcLoc=DocTargetFrame!=""?parent.frames[DocTargetFrame]:window;
    if (FrstLoc==ScLoc) AcrssFrms=0;
    if (AcrssFrms)FirstLineHorizontal=MenuFramesVertical? 0:1;
    FrstWinWdth=ExpYes?FrstLoc.document.body.clientWid th:FrstLoc.innerWidth;
    FrstWinHght=ExpYes?FrstLoc.document.body.clientHei ght:FrstLoc.innerHeight;
    ScWinWdth=ExpYes?ScLoc.document.body.clientWidth:S cLoc.innerWidth;
    ScWinHght=ExpYes?ScLoc.document.body.clientHeight: ScLoc.innerHeight;
    if(Nav4){ CntrTxt=MenuTextCentered!='left'?"<div align='"+MenuTextCentered+"'>":"";
    TxtClose="</font>"+MenuTextCentered!='left'?"</div>":""}}
    FirstColPos=Nav4?FrstLoc.document:FrstLoc.document .body;
    SecColPos=Nav4?ScLoc.document:ScLoc.document.body;
    DocColPos=Nav4?DcLoc.document:ScLoc.document.body;
    if (TakeOverBgColor)FirstColPos.bgColor=AcrssFrms?Sec ColPos.bgColorocColPos.bgColor;
    if(MenuCentered=='justify'&&FirstLineHorizontal)Cl cJus();
    if(FrstCreat){
    FrstCntnr=CreateMenuStructure('Menu',NoOffFirstLin eMenus);
    FrstCreat=AcrssFrms?0:1}
    else CreateMenuStructureAgain('Menu',NoOffFirstLineMenu s);
    if(TargetLoc)ClcTrgt();
    if(MenuCentered)ClcLft();
    if(MenuVerticalCentered)ClcTp();
    PosMenu(FrstCntnr,StartTop,StartLeft);
    IniFlg=1;
    Initiate();
    Creatd=1;
    if (AcrssFrms) //Added for Opera
    { //Added for Opera
    ScLdAgainWin=ExpYes?ScLoc.document.body:ScLoc;
    ScLdAgainWin.onunload=UnLoaded;
    } //Added for Opera
    Trigger.onresize=Nav4?ReDoWhole:RePos;
    AfterBuild();
    if(MenuVerticalCentered=='static'&&!AcrssFrms)setI nterval('KeepPos()',250);
    status='Menu ready for use'}

    function KeepPos(){
    var TS=ExpYes?FrstLoc.document.body.scrollTop:FrstLoc. pageYOffset;
    if(TS!=StaticPos){
    var FCStyle=Nav4?FrstCntnr:FrstCntnr.style;
    FCStyle.top=FrstCntnr.OrgTop=StartTop+TS;StaticPos =TS}}

  2. #2
    Utente bannato
    Registrato dal
    Feb 2005
    Messaggi
    171
    function ClcJus(){
    var a=BorderBtwnElmnts?1:2,b=BorderBtwnElmnts?BorderWi dth:0;
    var Size=Math.round(((FrstWinWdth-a*BorderWidth)/NoOffFirstLineMenus)-b),i,j;
    for(i=1;i<NoOffFirstLineMenus+1;i++){j=eval('Menu' +i);j[5]=Size}
    StartLeft=0}

    function ClcTrgt(){
    var TLoc=Nav4?FrstLoc.document.layers[TargetLoc]omYes?FrstLoc.document.getElementById(TargetLoc):F rstLoc.document.all[TargetLoc];
    StartTop=M_StrtTp;
    StartLeft=M_StrtLft;
    if(DomYes){
    while(TLoc){StartTop+=TLoc.offsetTop;StartLeft+=TL oc.offsetLeft;TLoc=TLoc.offsetParent}}
    else{ StartTop+=Nav4?TLoc.pageY:TLoc.offsetTop;StartLeft +=Nav4?TLoc.pageX:TLoc.offsetLeft}}

    function ClcLft(){
    if(MenuCentered!='left'&&MenuCentered!='justify'){
    var Size=FrstWinWdth-(!Nav4?parseInt(FrstCntnr.style.width):FrstCntnr.c lip.width);
    StartLeft=M_StrtLft;
    StartLeft+=MenuCentered=='right'?Size:Size/2}}

    function ClcTp(){
    if(MenuVerticalCentered!='top'&&MenuVerticalCenter ed!='static'){
    var Size=FrstWinHght-(!Nav4?parseInt(FrstCntnr.style.height):FrstCntnr. clip.height);
    StartTop=M_StrtTp;
    StartTop+=MenuVerticalCentered=='bottom'?Size:Size/2}}

    function PosMenu(CntnrPntr,Tp,Lt){
    var Topi,Lefti,Hori;
    var Cntnr=CntnrPntr;
    var Mmbr=Cntnr.FrstMbr;
    var CntnrStyle=!Nav4?Cntnr.style:Cntnr;
    var MmbrStyle=!Nav4?Mmbr.style:Mmbr;
    var PadL=Mmbr.value.indexOf('<')==-1?LftXtra:0;
    var PadT=Mmbr.value.indexOf('<')==-1?TpXtra:0;
    var MmbrWt=!Nav4?parseInt(MmbrStyle.width)+PadL:MmbrSt yle.clip.width;
    var MmbrHt=!Nav4?parseInt(MmbrStyle.height)+PadT:MmbrS tyle.clip.height;
    var CntnrWt=!Nav4?parseInt(CntnrStyle.width):CntnrStyl e.clip.width;
    var CntnrHt=!Nav4?parseInt(CntnrStyle.height):CntnrSty le.clip.height;
    var SubTp,SubLt;
    RcrsLvl++;
    if (RcrsLvl==1 && AcrssFrms)!MenuFramesVertical?Tp=FrstWinHght-CntnrHt+(Nav4?4:0):Lt=RightToLeft?0:FrstWinWdth-CntnrWt+(Nav4?4:0);
    if (RcrsLvl==2 && AcrssFrms)!MenuFramesVertical?Tp=0:Lt=RightToLeft? ScWinWdth-CntnrWt:0;
    if (RcrsLvl==2 && AcrssFrms){Tp+=VerCorrect;Lt+=HorCorrect}
    CntnrStyle.top=RcrsLvl==1?Tp:0;
    Cntnr.OrgTop=Tp;
    CntnrStyle.left=RcrsLvl==1?Lt:0;
    Cntnr.OrgLeft=Lt;
    if (RcrsLvl==1 && FirstLineHorizontal){
    Hori=1;Lefti=CntnrWt-MmbrWt-2*BorderWidth;Topi=0}
    else{ Hori=Lefti=0;Topi=CntnrHt-MmbrHt-2*BorderWidth}
    while(Mmbr!=null){
    MmbrStyle.left=Lefti+BorderWidth;
    MmbrStyle.top=Topi+BorderWidth;
    if(Nav4)Mmbr.CmdLyr.moveTo(Lefti+BorderWidth,Topi+ BorderWidth);
    if(Mmbr.ChildCntnr){
    if(RightToLeft)ChldCntnrWdth=Nav4?Mmbr.ChildCntnr. clip.widtharseInt(Mmbr.ChildCntnr.style.width);
    if(Hori){ SubTp=Topi+MmbrHt+2*BorderWidth;
    SubLt=RightToLeft?Lefti+MmbrWt-ChldCntnrWdth:Lefti}
    else{ SubLt=RightToLeft?Lefti-ChldCntnrWdth+ChildOverlap*MmbrWt+BorderWidth:Left i+(1-ChildOverlap)*MmbrWt+BorderWidth;
    SubTp=RcrsLvl==1&&AcrssFrms?Topi:Topi+ChildVertica lOverlap*MmbrHt}
    PosMenu(Mmbr.ChildCntnr,SubTp,SubLt)}
    Mmbr=Mmbr.PrvMbr;
    if(Mmbr){ MmbrStyle=!Nav4?Mmbr.style:Mmbr;
    PadL=Mmbr.value.indexOf('<')==-1?LftXtra:0;
    PadT=Mmbr.value.indexOf('<')==-1?TpXtra:0;
    MmbrWt=!Nav4?parseInt(MmbrStyle.width)+PadL:MmbrSt yle.clip.width;
    MmbrHt=!Nav4?parseInt(MmbrStyle.height)+PadT:MmbrS tyle.clip.height;
    Hori?Lefti-=BorderBtwnElmnts?(MmbrWt+BorderWidth)MmbrWt):Topi-=BorderBtwnElmnts?(MmbrHt+BorderWidth)MmbrHt)}}
    RcrsLvl--}

    function Initiate(){
    if(IniFlg){ Init(FrstCntnr);IniFlg=0;
    if(ShwFlg)AfterCloseAll();ShwFlg=0}}

    function Init(CntnrPntr){
    var Mmbr=CntnrPntr.FrstMbr;
    var MCStyle=Nav4?CntnrPntr:CntnrPntr.style;
    RcrsLvl++;
    MCStyle.visibility=RcrsLvl==1?M_Show:M_Hide;
    while(Mmbr!=null){
    if(Mmbr.Hilite){Mmbr.Hilite=0;if(KeepHilite)LowIte m(Mmbr)}
    if(Mmbr.ChildCntnr) Init(Mmbr.ChildCntnr);
    Mmbr=Mmbr.PrvMbr}
    RcrsLvl--}

    function ClearAllChilds(Pntr){
    var CPCCStyle;
    while (Pntr){
    if(Pntr.Hilite){
    Pntr.Hilite=0;
    if(KeepHilite)LowItem(Pntr);
    if(Pntr.ChildCntnr){
    CPCCStyle=Nav4?Pntr.ChildCntnr:Pntr.ChildCntnr.sty le;
    CPCCStyle.visibility=M_Hide;
    ClearAllChilds(Pntr.ChildCntnr.FrstMbr)}
    break}
    Pntr=Pntr.PrvMbr}}

    function GoTo(){
    if(this.LinkTxt){
    status='';
    var HP=Nav4?this.LowLyr:this;
    LowItem(HP);
    this.LinkTxt.indexOf('javascript:')!=-1?eval(this.LinkTxt)cLoc.location.href=this.LinkTxt}}

    function HiliteItem(P){
    if(Nav4){
    if(P.ro)P.document.images[P.rid].src=P.ri2;
    else{ if(P.HiBck)P.bgColor=P.HiBck;
    if(P.value.indexOf('<img')==-1){
    P.document.write(P.Ovalue);
    P.document.close()}}}
    else{ if(P.ro){ var Lc=P.Level==1?FrstLoc:ScLoc;
    Lc.document.images[P.rid].src=P.ri2}
    else{ if(P.HiBck)P.style.backgroundColor=P.HiBck;
    if(P.HiFntClr)P.style.color=P.HiFntClr}}
    P.Hilite=1}

    function LowItem(P){
    if(P.ro){ if(Nav4)P.document.images[P.rid].src=P.ri1;
    else{ var Lc=P.Level==1?FrstLoc:ScLoc;
    Lc.document.images[P.rid].src=P.ri1}}
    else{ if(Nav4){ if(P.LoBck)P.bgColor=P.LoBck;
    if(P.value.indexOf('<img')==-1){
    P.document.write(P.value);
    P.document.close()}}
    else{ if(P.LoBck)P.style.backgroundColor=P.LoBck;
    if(P.LwFntClr)P.style.color=P.LwFntClr}}}

    function OpenMenu(){
    if(!Loadd||!Creatd) return;
    var TpScrlld=ExpYes?ScLoc.document.body.scrollTop:ScLo c.pageYOffset;
    var LScrlld=ExpYes?ScLoc.document.body.scrollLeft:ScLo c.pageXOffset;
    var CCnt=Nav4?this.LowLyr.ChildCntnr:this.ChildCntnr;
    var ThisHt=Nav4?this.clip.heightarseInt(this.style.height);
    var ThisWt=Nav4?this.clip.widtharseInt(this.style.width);
    var ThisLft=AcrssFrms&&this.Level==1&&!FirstLineHorizo ntal?0:Nav4?this.Container.leftarseInt(this.Container.style.left);
    var ThisTp=AcrssFrms&&this.Level==1&&FirstLineHorizont al?0:Nav4?this.Container.toparseInt(this.Container.style.top);
    var HP=Nav4?this.LowLyr:this;
    CurrntOvr=this;
    IniFlg=0;
    ClearAllChilds(this.Container.FrstMbr);
    HiliteItem(HP);
    if(CCnt!=null){
    if(!ShwFlg){ShwFlg=1; BeforeFirstOpen()}
    var CCW=Nav4?this.LowLyr.ChildCntnr.clip.widtharseInt(this.ChildCntnr.style.width);
    var CCH=Nav4?this.LowLyr.ChildCntnr.clip.heightarseInt(this.ChildCntnr.style.height);
    var ChCntTL=Nav4?this.LowLyr.ChildCntnr:this.ChildCntn r.style;
    var SubLt=AcrssFrms&&this.Level==1?CCnt.OrgLeft+ThisLf t+LScrlld:CCnt.OrgLeft+ThisLft;
    var SubTp=AcrssFrms&&this.Level==1?CCnt.OrgTop+ThisTp+ TpScrlld:CCnt.OrgTop+ThisTp;
    if(MenuWrap){
    if(RightToLeft){
    if(SubLt<LScrlld)SubLt=this.Level==1?LScrlld:SubLt +(CCW+(1-2*ChildOverlap)*ThisWt);
    if(SubLt+CCW>ScWinWdth+LScrlld)SubLt=ScWinWdth+LSc rlld-CCW}
    else{ if(SubLt+CCW>ScWinWdth+LScrlld)SubLt=this.Level==1 ?ScWinWdth+LScrlld-CCW:SubLt-(CCW+(1-2*ChildOverlap)*ThisWt);
    if(SubLt<LScrlld)SubLt=LScrlld}
    if(SubTp+CCH>TpScrlld+ScWinHght)SubTp=this.Level== 1?SubTp=TpScrlld+ScWinHght-CCH:SubTp-CCH+(1-2*ChildVerticalOverlap)*ThisHt;
    if(SubTp<TpScrlld)SubTp=TpScrlld}
    ChCntTL.top=SubTp;ChCntTL.left=SubLt;ChCntTL.visib ility=M_Show}
    status=this.LinkTxt}

    function OpenMenuClick(){
    if(!Loadd||!Creatd) return;
    var HP=Nav4?this.LowLyr:this;
    CurrntOvr=this;
    IniFlg=0;
    ClearAllChilds(this.Container.FrstMbr);
    HiliteItem(HP);
    status=this.LinkTxt}

    function CloseMenu(){
    if(!Loadd||!Creatd) return;
    if(!KeepHilite){
    var HP=Nav4?this.LowLyr:this;
    LowItem(HP)}
    status='';
    if(this==CurrntOvr){
    IniFlg=1;
    if(CloseTmr)clearTimeout(CloseTmr);
    CloseTmr=setTimeout('Initiate(CurrntOvr)',Dissapea rDelay)}}

  3. #3
    Utente bannato
    Registrato dal
    Feb 2005
    Messaggi
    171
    function CntnrSetUp(Wdth,Hght,NoOff){
    var x=RcrsLvl==1?BorderColor:BorderSubColor;
    this.FrstMbr=null;
    this.OrgLeft=this.OrgTop=0;
    if(x)this.bgColor=x;
    if(Nav4){ this.visibility='hide';
    this.resizeTo(Wdth,Hght)}
    else{ if(x)this.style.backgroundColor=x;
    this.style.width=Wdth;
    this.style.height=Hght;
    this.style.fontFamily=FontFamily;
    this.style.fontWeight=FontBold?'bold':'normal';
    this.style.fontStyle=FontItalic?'italic':'normal';
    this.style.fontSize=FontSize+'pt';
    this.style.zIndex=RcrsLvl+Ztop}}

    function MbrSetUp(MmbrCntnr,PrMmbr,WhatMenu,Wdth,Hght){
    var Location=RcrsLvl==1?FrstLoc:ScLoc;
    var MemVal=eval(WhatMenu+'[0]');
    var t,T,L,W,H,S;
    var a,b,c,d;
    this.PrvMbr=PrMmbr;
    this.Level=RcrsLvl;
    this.LinkTxt=eval(WhatMenu+'[1]');
    this.Container=MmbrCntnr;
    this.ChildCntnr=null;
    this.Hilite=0;
    this.style.overflow='hidden';
    this.style.cursor=ExpYes&&(this.LinkTxt||(RcrsLvl= =1&&UnfoldsOnClick))?'hand':'default';
    this.ro=0;
    if(MemVal.indexOf('rollover')!=-1){
    this.ro=1;
    this.ri1=MemVal.substring(MemVal.indexOf(':')+1,Me mVal.lastIndexOf(':'));
    this.ri2=MemVal.substring(MemVal.lastIndexOf(':')+ 1,MemVal.length);
    this.rid=WhatMenu+'i';MemVal="[img]"+this.ri1+"[/img]"}
    this.value=MemVal;
    if(RcrsLvl==1){
    a=LowBgColor;
    b=HighBgColor;
    c=FontLowColor;
    d=FontHighColor}
    else{ a=LowSubBgColor;
    b=HighSubBgColor;
    c=FontSubLowColor;
    d=FontSubHighColor}
    this.LoBck=a;
    this.LwFntClr=c;
    this.HiBck=b;
    this.HiFntClr=d;
    this.style.color=this.LwFntClr;
    if(this.LoBck)this.style.backgroundColor=this.LoBc k;
    this.style.textAlign=MenuTextCentered;
    if(eval(WhatMenu+'[2]'))this.style.backgroundImage="url(\'"+eval(WhatMe nu+'[2]')+"\')";
    if(MemVal.indexOf('<')==-1){
    this.style.width=Wdth-LftXtra;
    this.style.height=Hght-TpXtra;
    this.style.paddingLeft=LeftPaddng;
    this.style.paddingTop=TopPaddng}
    else{ this.style.width=Wdth;
    this.style.height=Hght}
    if(MemVal.indexOf('<')==-1&&DomYes){
    t=Location.document.createTextNode(MemVal);
    this.appendChild(t)}
    else this.innerHTML=MemVal;
    if(eval(WhatMenu+'[3]')&&ShowArrow){
    a=RcrsLvl==1&&FirstLineHorizontal?3:RightToLeft?6: 0;
    S=Arrws[a];
    W=Arrws[a+1];
    H=Arrws[a+2];
    T=RcrsLvl==1&&FirstLineHorizontal?Hght-H-2Hght-H)/2;
    L=RightToLeft?2:Wdth-W-2;
    if(DomYes){

    t=Location.document.createElement('img');
    this.appendChild(t);
    t.style.position='absolute';
    t.src=S;

    t.style.width=W;
    t.style.height=H;
    t.style.top=T;
    t.style.left=L}
    else{ MemVal+="<div style='position:absolute; top:"+T+"; left:"+L+"; width:"+W+"; height:"+H+";visibility:inherit'>[img]"+S+"[/img]</div>";
    this.innerHTML=MemVal}}
    if(ExpYes){this.onselectstart=CnclSlct;
    this.onmouseover=RcrsLvl==1&&UnfoldsOnClick?OpenMe nuClick:OpenMenu;
    this.onmouseout=CloseMenu;
    this.onclick=RcrsLvl==1&&UnfoldsOnClick&&eval(What Menu+'[3]')?OpenMenu:GoTo }
    else{ RcrsLvl==1&&UnfoldsOnClick?this.addEventListener(' mouseover',OpenMenuClick,false):this.addEventListe ner('mouseover',OpenMenu,false);
    this.addEventListener('mouseout',CloseMenu,false);
    RcrsLvl==1&&UnfoldsOnClick&&eval(WhatMenu+'[3]')?this.addEventListener('click',OpenMenu,false):t his.addEventListener('click',GoTo,false)}}

    function NavMbrSetUp(MmbrCntnr,PrMmbr,WhatMenu,Wdth,Hght){
    var a,b,c,d;
    if(RcrsLvl==1){
    a=LowBgColor;
    b=HighBgColor;
    c=FontLowColor;
    d=FontHighColor}
    else { a=LowSubBgColor;
    b=HighSubBgColor;
    c=FontSubLowColor;
    d=FontSubHighColor }
    this.value=eval(WhatMenu+'[0]');
    this.ro=0;
    if(this.value.indexOf('rollover')!=-1){
    this.ro=1;
    this.ri1=this.value.substring(this.value.indexOf(' :')+1,this.value.lastIndexOf(':'));
    this.ri2=this.value.substring(this.value.lastIndex Of(':')+1,this.value.length);
    this.rid=WhatMenu+'i';this.value="[img]"+this.ri1+"[/img]"}
    if(LeftPaddng&&this.value.indexOf('<')==-1&&MenuTextCentered=='left')this.value='&nbsp\;'+t his.value;
    if(FontBold)this.value=this.value.bold();
    if(FontItalic)this.value=this.value.italics();
    this.Ovalue=this.value;
    this.value=this.value.fontcolor(c);
    this.Ovalue=this.Ovalue.fontcolor(d);
    this.value=CntrTxt+"<font face='"+FontFamily+"' point-size='"+FontSize+"'>"+this.value+TxtClose;
    this.Ovalue=CntrTxt+"<font face='"+FontFamily+"' point-size='"+FontSize+"'>"+this.Ovalue+TxtClose;
    this.LoBck=a;
    this.HiBck=b;
    this.ChildCntnr=null;
    this.PrvMbr=PrMmbr;
    this.Hilite=0;
    this.visibility='inherit';
    if(this.LoBck)this.bgColor=this.LoBck;
    this.resizeTo(Wdth,Hght);
    if(!AcrssFrms&&eval(WhatMenu+'[2]'))this.background.src=eval(WhatMenu+'[2]');
    this.document.write(this.value);
    this.document.close();
    this.CmdLyr=new Layer(Wdth,MmbrCntnr);
    this.CmdLyr.Level=RcrsLvl;
    this.CmdLyr.LinkTxt=eval(WhatMenu+'[1]');
    this.CmdLyr.visibility='inherit';
    this.CmdLyr.onmouseover=RcrsLvl==1&&UnfoldsOnClick ?OpenMenuClick:OpenMenu;
    this.CmdLyr.onmouseout=CloseMenu;
    this.CmdLyr.captureEvents(Event.MOUSEUP);
    this.CmdLyr.onmouseup=RcrsLvl==1&&UnfoldsOnClick&& eval(WhatMenu+'[3]')?OpenMenu:GoTo;
    this.CmdLyr.LowLyr=this;
    this.CmdLyr.resizeTo(Wdth,Hght);
    this.CmdLyr.Container=MmbrCntnr;
    if(eval(WhatMenu+'[3]')&&ShowArrow){
    a=RcrsLvl==1&&FirstLineHorizontal?3:RightToLeft?6: 0;
    this.CmdLyr.ImgLyr=new Layer(Arrws[a+1],this.CmdLyr);
    this.CmdLyr.ImgLyr.visibility='inherit';
    this.CmdLyr.ImgLyr.top=RcrsLvl==1&&FirstLineHorizo ntal?Hght-Arrws[a+2]-2Hght-Arrws[a+2])/2;
    this.CmdLyr.ImgLyr.left=RightToLeft?2:Wdth-Arrws[a+1]-2;
    this.CmdLyr.ImgLyr.width=Arrws[a+1];
    this.CmdLyr.ImgLyr.height=Arrws[a+2];
    ImgStr="[img]"+Arrws[a]+"[/img]";
    this.CmdLyr.ImgLyr.document.write(ImgStr);
    this.CmdLyr.ImgLyr.document.close()}}

    function CreateMenuStructure(MName,NumberOf){
    RcrsLvl++;
    var i,NoOffSubs,Mbr,Wdth=0,Hght=0;
    var PrvMmbr=null;
    var WMnu=MName+'1';
    var MenuWidth=eval(WMnu+'[5]');
    var MenuHeight=eval(WMnu+'[4]');
    var Location=RcrsLvl==1?FrstLoc:ScLoc;
    if (RcrsLvl==1&&FirstLineHorizontal){
    for(i=1;i<NumberOf+1;i++){
    WMnu=MName+eval(i);
    Wdth=eval(WMnu+'[5]')?Wdth+eval(WMnu+'[5]'):Wdth+MenuWidth}
    Wdth=BorderBtwnElmnts?Wdth+(NumberOf+1)*BorderWidt h:Wdth+2*BorderWidth;Hght=MenuHeight+2*BorderWidth }
    else{ for(i=1;i<NumberOf+1;i++){
    WMnu=MName+eval(i);
    Hght=eval(WMnu+'[4]')?Hght+eval(WMnu+'[4]'):Hght+MenuHeight}
    Hght=BorderBtwnElmnts?Hght+(NumberOf+1)*BorderWidt h:Hght+2*BorderWidth;Wdth=MenuWidth+2*BorderWidth}
    if(DomYes){
    var MmbrCntnr=Location.document.createElement("div");
    MmbrCntnr.style.position='absolute';
    MmbrCntnr.style.visibility='hidden';
    Location.document.body.appendChild(MmbrCntnr)}
    else{ if(Nav4) var MmbrCntnr=new Layer(Wdth,Location)
    else{ WMnu+='c';
    Location.document.body.insertAdjacentHTML("AfterBe gin","<div id='"+WMnu+"' style='visibility:hidden; position:absolute;'><\/div>");
    var MmbrCntnr=Location.document.all[WMnu]}}
    MmbrCntnr.SetUp=CntnrSetUp;
    MmbrCntnr.SetUp(Wdth,Hght,NumberOf);
    if(Exp4){ MmbrCntnr.InnerString='';
    for(i=1;i<NumberOf+1;i++){
    WMnu=MName+eval(i);
    MmbrCntnr.InnerString+="<div id='"+WMnu+"' style='position:absolute;'><\/div>"}
    MmbrCntnr.innerHTML=MmbrCntnr.InnerString}
    for(i=1;i<NumberOf+1;i++){
    WMnu=MName+eval(i);
    NoOffSubs=eval(WMnu+'[3]');
    Wdth=RcrsLvl==1&&FirstLineHorizontal?eval(WMnu+'[5]')?eval(WMnu+'[5]'):MenuWidth:MenuWidth;
    Hght=RcrsLvl==1&&FirstLineHorizontal?MenuHeight:ev al(WMnu+'[4]')?eval(WMnu+'[4]'):MenuHeight;
    if(DomYes){
    Mbr=Location.document.createElement("div");
    Mbr.style.position='absolute';
    Mbr.style.visibility='inherit';
    MmbrCntnr.appendChild(Mbr)}
    else Mbr=Nav4?new Layer(Wdth,MmbrCntnr):Location.document.all[WMnu];
    Mbr.SetUp=Nav4?NavMbrSetUp:MbrSetUp;
    Mbr.SetUp(MmbrCntnr,PrvMmbr,WMnu,Wdth,Hght);
    if(NoOffSubs) Mbr.ChildCntnr=CreateMenuStructure(WMnu+'_',NoOffS ubs);
    PrvMmbr=Mbr}
    MmbrCntnr.FrstMbr=Mbr;
    RcrsLvl--;
    return(MmbrCntnr)}

    function CreateMenuStructureAgain(MName,NumberOf){
    var i,WMnu,NoOffSubs,PrvMmbr,Mbr=FrstCntnr.FrstMbr;
    RcrsLvl++;
    for(i=NumberOf;i>0;i--){
    WMnu=MName+eval(i);
    NoOffSubs=eval(WMnu+'[3]');
    PrvMmbr=Mbr;
    if(NoOffSubs)Mbr.ChildCntnr=CreateMenuStructure(WM nu+'_',NoOffSubs);
    Mbr=Mbr.PrvMbr}
    RcrsLvl--}

    function BeforeStart(){return}
    function AfterBuild(){return}
    function BeforeFirstOpen(){return}
    function AfterCloseAll(){return}

Permessi di invio

  • Non puoi inserire discussioni
  • Non puoi inserire repliche
  • Non puoi inserire allegati
  • Non puoi modificare i tuoi messaggi
  •  
Powered by vBulletin® Version 4.2.1
Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.